09-01-08

BARCELONA

OOOOoooooooooooooh! Zo leuk! Barcelona 3 dagen aan één stuk door! Gaudi, miro, Dali en Picasso: ons culturele honger is zeker gestilt! Vooral die van Gaudi dan! Want hij blijft toch wel onze favoriet! SUPER!!!
De eerste dag hebben we wat regen gehad... Net toen we in het oude stadsgedeelte tapas aan't eten waren, hebben we toch maar besloten een parapluutje te kopen: want het regenen was in "gieten"veranderd.a.kleinEn natuurlijk Waren we zo slim geweest om onze jassen thuis te laten, dus we waren snel verkleumd van de koude! Dus besloten we maar om een lekker lange sauna te genieten in ons zalig hotelletje! Hmmmmm!
Vrijdag werd het na 1 catch van de geocatch "PARC GUELL" . Veeeeeel te druk eignelijk, zeker niet verwacht voor de tijd van't jaar: maar we hadden de zon wel mee natuurlijk! Vrij laat vertrokken voor SAGRADA FAMILIA en besloten om het uit te stellen naar zaterdag: omdat we niet meer de toren op konden. Wat eigenlijk Het meest intrigerende was. Je kon nu nl. niet meer tevoet de hoogte in. Dussssss Zijn we naar de Ramblas afgezakt. Het was al een beetje donker aan t worden toen. en Natuurlijk kon in niet voorbij St.Joseph met Martin. De typische vaste vlooienmarkt. Prachtig hoe ze daar al hun fruit en groenten opstapelen. Elk kraampje heeft daar trouwens nog een extra kelderplaatsje! DE MAX! En toen kreeg hij zin in TAPAS en SANGRAI! Wat dus betekent: Beiden tipsy naar 't hotel! Toen we onze oriëntatie dan ook nog verloren raakten: heeft hij zijn GPS maar effe opgezet! haha Zaterdag dan de SAGRADA FAMILIA gedaan en dan was het al tijd om de trein in Place de catalunya te nemen naar het vliegveld! Leuk , in de trein hebben we nog kennisgemaakt met 2 londense meisjes en 4 jongeren uit Cuba! Hard gelachen! Bijna heel de sudokuboek afgewerkt in het vliegtuig en daar werden we opgewacht door een enthousiaste taxichauffeur die ons voor de deur zou afzetten. Neenee: het was nog niet gedaan met reizen: We moesten ons nieuw katje nog gaan afhalen dat bij Martin zijn zus logeerde! nog eens heen en weer dus! GEEEEEEEEUW! Toen waren we echt wel moe!
Klaar om te dromen over een volgend reisje... Weet niet of Martin zo'n citytripje nog zo snel zal kiezen, en anders zal hij er wel meer dagen voro uittrekken: want hij schrok er van hoe MOE je van zo'n citytrip kunt zijn! JA een citytrip doe je niet om uit te rusten he!Maar't was wel MEGA DE MAX!

Commentaren

Barcelona is de MAX! één van mijn favoriete steden!!
je hebt er àlles, cultuur, studenten, lekker eten, goed klimaat, de zee, stadsgewoel... en tis amper anderhalf uur vliegen!
veel nagenietgenot! ;-)

Gepost door: zus | 13-01-08

... Jaloers!..

Gepost door: pixxie | 13-01-08

zou je geen zin krijgen om ook te vertrekken, jong als je dat allemaal leest !!!
En alles ok met Eliot? Groetjes

Gepost door: marijke | 13-01-08

hehe Ik zou zo weer het vliegtuigje willen opstappen... maar ja, dat gaat niet he.. eerst nog een weekje licht donker dan twee weken carnaval.. and maybe later... !hahaha
Alles goed met Eliot! hij is al goed thuis hier en verstaat vrij veel! wij voeden onze dieren hier tweetalig op he ;) haha
Jammer alleen, dat hij de weg naar boven al gevonden heeft! Een kat in bed kan bij mij niet he, door mijn allergiën! dan moet ik dus effe laten horen dat dat niet kan! "TU NE PEUX PAS ELIOT!" hihi
voor de rest knuffelt ie als geen ander ! zo moet dat ! grijns
alles goed daar ook bij jullie?
wat ben je van plan met carnaval te forceren? wij gaan rond hoeden werken waarschijnlijk omdat we met twee leeftijden zitten... en veel bangerikskes in mijn klas!

Gepost door: Elsje | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.