16-11-07

WEEKEND

KOEKOEK!
Weer een druk weekendje ingezet! Vandaag een uurtje vroeger gedaan met school omdat de kids een uurtje sport krijgen van een andere juf. Ik dan maar op jassenzoektocht gegaan. Amai! Niet echt Simpel! HAd er Drie gevonden, Uiteindelijk de deine teruggehangen... Kan ik toch niet goed onderhouden! -grijns-
Dan schoten er nog twee over. NA een telefoontje met Martin, was ik nog niet overtuigd dus zijn ze het alle twee geworden. Neen, ik moet me niet schuldig voelen, aangezien ik nu echt niet kan zeggen dat ik elk jaar ene jaske koop! En als je een jas nodig hebt, dan mag je effe niet denken om het terug te hangen. DUS! Nà! GEkocht is gekocht! -hehe-
Subiet naar de academie! Oops nog effe wat voorbereidend werk maken daarvoor. 't Thema dit jaar is tekens en letters. Dat is ruim he! En nu we in het derde jaar zitten , wil het ook zeggen: ronde vormen. MAar echt les hebben we nog niet gehad, want Anne was ziek, toen wij er waren, en wij hadden het veeeeel te druk, toen Anne er was. MEkaar dus misgelopen, zekers! 24 nov. gaan we naar La Louviere nog een keertje: Royal Boche bezoeken om 3 borden te schilderen rond letters en tekenen... Kijk er al naar uit!
Morgenavond gaan we naar Els De Schepper "Supervrouw" kijken , hier in Adegem ! Hopelijk vindt martin het ook goed, want anders zaagt ie weer mijn oren van mijn hoofd! (grijns). En zondaaaaaaaaaaaag: EINDELIJK ons Carolientje vieren! ZE is 30 geworden in oktober! YIPIEEEEEEE Superlang geleden is dat! Dus Mieke , Carolien en ik weer een dagje verenigd! SUPER! en dan is't weekend al over! Amai! 'das toch wel veel te snel gedaan he! ;c)
GROETJES! kiss

Commentaren

oooow zo jammer, vandaag wilde k de foto's van het verjaardagsbijeenkomstje van deze zondag op de pc zetten, en wat bleek?! Er stonden er geen één op?! Oe is't in Godsnaam meuglijk?! maar ja... zolang de herrinneringen niet fataal zijn ! ;c)
maar raar is het wel, want de foto's van hier thuis , stonden er dan wer wel nog op!

Gepost door: Elsje | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.