31-07-07

Slaapkamermuur

we wilden rust en ontspanning voor we in slaap vielen.
Voor mij is dat zee,voor martin is dat bergen. De zee staat er nu eindelijk op, Alleen een meeuw moet er nog op(maar die komt later). Een zeilbootje heb ik geschrapt van mijn "te doen lijst" want dat zou te druk geworden zijn met al de meubels die er nog terug tegen moesten komen.
MArtin zijn duinen zijn de volgende activiteit! Bekijk het opbouwfilmpje van onze zeelucht en de golven (hmmmmmmm) isn't that relaxing?! ;-)


Wat vinden jullie ervan? laat een berichtje achter, da's altijd leuk! Liefs Elsje xxx

Commentaren

wanneer mag ik komen logeren?

suuuuuuuuuuuuuper

Gepost door: mariska | 02-08-07

yihaaa haha zotteke! thx!

Gepost door: elsje | 02-08-07

grijns haha Zotteke! 'kben wel blij dat het eindleijk af is, want 'twas wel warm om daar te schilderen!

Gepost door: Elsje | 02-08-07

SCH I TT E R E N D !!! hoe doedegij da toch??? stikjaloers ben ik op dat talent, echt... ik ben razend benieuwd naar het resultaat! nog 5 nachtjes slapen...
ps : zéér mooie nieuwe foto van jou in de rechterbanner!!xx

Gepost door: zus | 14-08-07

helaba! thx zusje! ja mooi he! ah noemen ze dat banner?!
martin moet nog wel rond de geschilderde muur de latjes bevestigen... en een meeuw moet er ooit ook nog opkomen, dnek ik... maar dat stel ik nog effe uit, want ik ben nu in de tuin aan't schilderen!
oh en diene confetti( lesvoorbereidingen voor uitgeverij de keure) gaat maar langzaam en ik moet zeker 1 thema volledig af hebben den 28 augustus! spannend!

Gepost door: Elsje | 15-08-07

schitterend resultaat, super talent ik heb lang moeten zoeken naar je fimlmpje, heb hem gevonden en ben bij want het is inderdaad supermooi, je hebt enorm creatief talent en daar ben ik ook een beetje jaloers op !!!! misschien kom ik wel es op bijscholing .... groetjes domi & co

Gepost door: domi vh | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.