13-05-07

effe alleen

Momenteel is Martin met zijn zusje op reis. Hij gaat in Engeland muurkes en hekjes helpen bouwen voor de schaapjes, helpen om wat riviertjes proper te krijgen... en nog van die zaakjes. Ze zijn met een internationale groep ginder voor een weekje. Ieder om de beurt mag eens koken, en afwassen. En ondertussen steken ze hun handen uit in de natuur;c)
Klinkt allemaal tof en energieopladend... hehe
Ondertussen zit ik hier alleen in't huis , te ervaren hoe alleen wonen is. BRRRR,
vooral stillekes, een ander ritme, eten slapen wanneer je daar efef aan denkt. Tv kijken, koken, ja hoor dat doe ik, ookal is het maar voor mezelf. En volgende week kan ik dan ook nog verder naar de aquagym en de academie.
hopelijk is mijn discipline dan groot genoeg ;c) En d e kipkes zijn er ook nog, chance... Alleen het goede weer blijft uit. da's spijtig, alleenanders had ik lekker wat kunnen knutselen in de tuin... maar nu moet ik daarop iets verzinnen.
de zomen zijn al gestikt, de strijk is al gedaan... eigenlijk zou ik aan mijn Confetti moeten werken, ja dat wel... misschien kom ik er deze week dan toch nog aan toe ;c) hehe... en 't internet geeft ook een beetje afleiding. maar 't nieuws kan ik maar één keer lezen. Gelukkig krijg ik zo nu en dan nog een smsje!
'k zal verdomd toch blij zijn als ik terug "samen" woon hihi ;c)

12:10 Gepost door Elluna Maantje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: alleen, vakantie reis knutselen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.