04-05-07

R.I.P.

Deze zinloze ramp kan ik niet laten voorbij gaan zonder mijn mening daarover te spuwen. Annick is gisterenavond teruggevonden in het kanaal. In een zak met stenen om hem te doen zinken...
Ik word woedend van de machteloosheid die dit zinloos geweld achterlaat! Ik word razend van deze laffe handeling!
Ik word agressief van hoe de mensen hun best doen om de wereld op zo'n laag niveau te brengen: de wereld zal wel vergaan zonder onze extra hulp, denk ik dan!
Ik word bang te beseffen dat we in zo'n ziekelijke maatschappij terecht zijn gekomen. Te beseffen dat er , als je op straat loopt, twee mensen op dezelfde stoepkunnen lopen met psychogotisch neigingen -die al duivelse plannen aan't beramen zijn om ergens een slachtoffer te kunnen maken waar ZIJ -zij alleen- een 'kick' van zou den krijgen. 'HUN' satangeest moeten tevreden houden door hun handen in bloed te dompelen. Gewoon het recht in handen nemen iemands mooie leven pijnlijk en bruusk aan te vallen, te affronteren, stuk te maken!
De wereld zou terug een beetje mekaar wat in't oog moeten houden, de sociale controle terug moeten invoeren. Of zelfs een tiran even aan de top zetten***HEt dieven- moordenaars-corrupte paradijs de kop in drukken.
Neen, ik bedoel niet: beoordelen! Want nu durven zelfs mensen nog een schuldige vinger wijzen naar haar ouders:"wie laat er nu zijn 18jarige dochter alleen van een fuif terugkeren met de fiets" durven ze wijzen! Het zou verdorie moeten kunnen!
AnnickJe kan een 18j meisje toch niet opsluiten omdat de wereld ziek is?!
Leven moeten ze kunnen, zonder pijn, zonder verdriet, zonder angst!
't Is toch zielig dat je je kinderen eerst assertiviteitscurssen, verdedigingslessen moet geven voor je ze met rugbypak, GSM,... gerust kunt loslaten in die onveilige wereld?!
Neen het ligt niet aan haar opvoeding!
Wijs aub naar de 'ECHTE' schuldige! "Die vuile, laffe moordenaar! Ik hoop van harte dat ze hem te pakken krijgen,
publiekelijk berechten-een voorbeeld stellen voor nog zo'n ziekelijke geesten die ergens vrij rondlopen!
en durf niet afkomen: er is geen plaats in de gevangenis! Zet hem dan op de schandpaal in't midden van Diest!
Ja ik ben verschrikkelijk boos! en ik uit dit met dit dagboekje-niet met wraak en domme plannen om zelf gebrainwashed iemands leven stuk te maken!
Kom, zeg nu zelf: die moordenaar is toch niet menselijk?! wel?!
Waarom Waarom Waarom -dit heeft Annick nooit verdiend!! NOOIT!Ik wens dat de wereld een beetje wakker geschud wordt en zich eerder gaat gedragen zoals de scouts in Brussel zonder incidenten, zoals al die vrijwillige mensen die zonder pardon alles hebben ingezet om Annick te vinden... Het bestaat nog, maar het moet nog op meer plaatsen terug aangewakkerd worden, en het slechte moet veeeeeel sterker aangepakt worden: korte metten met het slechte! Groen licht voor het goede!
ik duim ik wens ik hoop ... op mijn telepathische gedachten: "NEEN tegen apathie, JA voor Inleven-aanvoelen -affectie en verdraagzaamheid!

waar is die zorgeloze wereld die wij nog kenden van die tijd dat er minder luxe bestond?

Commentaren

Door zo'n toestanden krijg ik zelf ook al bang op nog te fietsen 's nachts .. En ik woon ook nogal afgelegen .. Het is inderdaad wel iets dat in je hoofd blijft zitten zo'n dingen.

Gepost door: pixxie | 04-05-07

Ik begrijp je gedachtengang en je woede volledig Elsje...
Het is verscrhikkelijk...

Gepost door: Miek | 04-05-07

erg he ja, ik die vroeger nergens bang van was, ga ook nooit meer alleen op stap! maar eigenlijk is dat toch erg, niet?
Tussen haakjes Leuk te weten dat je kleuterjuf wordt!!

Gepost door: elsje | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.