17-04-07

Paasvakantie

de paasvakantie was heerlijk!
Pasen is hier thuis gevierd. De paashaas is ongemerkt de eitjes komen strooien! Er was er maar eentje waar een gatje ingesmolten was door de hete zon! Lekker vogelnestjes met boontjes en tomatensaus gesmuld, een lichte yoghurttaart en 's avonds een klein garnalencoctailtje met zelfgebakken broodjes! hmmmm!

we hebben ons tuintje ook grondig aangepakt... de nodige hekjes staan bijna allemaal op post. Het tuinhuisje zelf heeft al op enkele plaatsen de originele kleuren gekregen. Momenteel is het net iets te warm om verder te werken. Een beetje teveel last van de allergieën... Het moestuintje heeft nu ook paprika's slaatjes en tomatenbosjes om voor te zorgen. De serre zal de tuinkers, nog wat tomaten en 2 courgetteplantjes helpen groeien!
Als de temperaturen weer een tikkeltje zakken, kunnen we weer verder.
In de Paasvakantie zijn we dan uiteindelijk niet op reis gegaan... al een chance: want in Spanje was het niets anders dan regen! We zijn ip daar van naar de Efteling geweest: SUPER was het! -wel effe fout gereden! die routeplanner van de eftelingsite, kan je maar beter niet vertrouwen en gewoon onmiddellijk een plan kopen van de beneluxe! ...
Het filmpje zit al gans in mekaar en is al op DVD gebrand. (Te groot om het via Youtube te tonen)...
Daar ben ik nog een oude klasgenoot tegengekomen! Ze was op stap met haar twee kindjes , haar moeder en het kindje van haar zus. Haar zus bleek nog zwanger van de tweede! Tof toch al die vorderingen te horen na zoveel tijd!
Gisteren was ik nog in een boekje aan't bladeren en zag er twee klasgenoten van de normaalschool op foto! Hoe toevallig, nietwaar?! ZE waren eigenlijk nog niets veranderd!
Allé, De paasvakantie is nu ook weer ten einde... nu allemaal duimen dat ze me nog opbellen om een klasje over te nemen... ik vrees er nu wel voor :c(

duim duim duim! think positive!
groetjes!

Commentaren

Paasvakantie We hebben er toch lekker van genoten, hé! De sfeer was er, het zonnetje was er, de paaseitjes waren er, wat wil je nog meer? Ah ja, de gezonde eetlust nog; aan de kinnekens te zien was dat geen probleem. Bedankt voor de aangename dag, dochterlief. V.B.

Gepost door: voake beers | 19-05-07

De commentaren zijn gesloten.