02-02-07

Bewegen

Dat was nog eens lang geleden dat ik bewegingsopvoeding gegeven heb aan de kleutertjes! En ik moet zeggen: 'theeft me nog eens deugd gedaan! Waar ze in de klas moeten stil zijn en luisteren, kunnen ze zich nog eens uitleven en de ruimte verkennen! kleutersportAl was ik ook een beetje vergeten hoe vermoeiend het kan zijn... al die toestellen op je eentje versleuren, dat kan niet goed zijn voor 't ruggetje ;c) Maar ik heb er van genoten en ik geloof: de kleuters ook! We hebben nog eens samen met pino gedanst en de kleintjes hebben hem achternageturnd.
Ik stond weer bijna een weekje in het tweede leerjaar, maar uiteindleijk hebben ze toch een juf gevonden die ook in het lagere wat meer ervaring heeft ;c)Voor mij zou dat inderdaad een betaalde dag zijn, maar naar de prioriteiten zou ik kunnen fluiten... da's toch wel jammer... 'tministerie zou eigenlijk eens dringend het onderwijs moeten herinkijken, wat die prioriteiten en dergelijke betreft, hoor!
vnadaag ben ik nog eens thuis-wachtend op een nieuwe jobaanbieding...
deze namiddag dus naar de academie om nog eens -na lange tijd- een schaaltje te draaien! hopelijk kan ik het nog!!!
groetjes

11:42 Gepost door Elluna Maantje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: turnene kleuters prioriteiten werk |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.