12-01-07

zomaar bijbloggen

Foei foei, Ik heb mijn blogje de laatste tijd een beetje verwaarloosd... 'k Zal dus proberen in een notendop te vertellen wat er allemaal nog gebeurd is.
Kerst was gezellig en we hebben geen foute kado's ontvangen (tenzij je die haan meerekent, maar die kan ik nog in de kleuterklas gebruiken-LOL-).
Nieuwjaar hebben we rustig met z'n tweetjes hier thuis ingezet met (te)veel hapjes en snackjes en toch een heeeeel klein beetje vuurwerk van enthousiaste buren! grijns.
de week die daarop volgde , had martin vrij. Hij liep met momenten de muur op van het slechte weer, maar dat mag je niet tegenhouden, niet waar?! dus hebben we wat uitstapjes gemaakt. zotte wijEen beetje nordic walking in Knokke, een agendaatje in Oostburg gevonden, een uitstapje in Middelburg-vooral naar de drukkerij- samen met Carolientje!, Sluis, een een stukje van een geocache in Brugge. Ondertussen hebben we dan ook weer een paar nieuwe spelen gekocht: regenboogslang, projoct X en experiment. Dat laatste moeten we nog een keertje goed doorlezen, want we snappen het niet van de eerste keer, maar 't moet toch te doen zijn, als het al voor 8 jarigen mag gespeeld worden :)
ziezo... dat in een notendop! Mijn tweede les tae-bo, nu noemen ze het body combat, zit er ook op! Toch wel vrij zwaar, maar je hebt er wel voldoening van! Binnenkort ga ik nog eens een filmpje proberen maken met houten popjes erbij die ik in Middelburg gekocht heb. en nu ben ik wat prentenboeken aan't inspreken via mijn pc en er een filmpje van aan't maken. Als ik er voldoende heb, kan ik ze samen op één DVD branden en kan ik weer verder met de kleuterkes. Ja inderdaad: ik moet dan wel eerst een telefoontje krijgen van een school waar ze me eens wat langer nodig hebben dan 1 dagje ;c) Duim maar voor mij! Mijn kaarten voorspelden alvast goed nieuws, maar ja... ik moet toch ook nog de kansen krijgen natuurlijk ;c)
we zijn ook weer gesterat met de academie en de aquagym en spinning gaat wook weer zijn normale gangetje
allé>BR>groetjes en tot de volgende xxx

De commentaren zijn gesloten.